UPRKOS RAZVODU: ANABELA I ANDREJ UŽIVAJU NA ZIMOVANJU


Iako su se rastali prije nekoliko mjeseci, Anabela Bukva i njen bivši suprug Andrej Atijas uživaju u zajedničkom vremenu. Naime, ako je suditi po njihovim objavama na Instagramu, oni s kćerkom Blankicom borave na Kopaoniku.


– Zauvijek zajedno – samo je jedan od hashtagova koji je Andrej stavio ispod fotografije s Anabelom.Podsjećamo, Anabela i Andrej su se razveli prije nekoliko mjeseci, a nakon sedam godina braka. Andrej je tim povodom govorio za naš magazin.


– Našem braku ništa nije presudilo. Nisu kod nas bili ono standardni razlozi tipa neko je nekog prevario pa kao to je na kraju presudilo. Ne, kod nas je to malo duže trajalo, ne mogu reći od samog početka da su krenuli da nam kvare vezu i novinari i svi koji su se miješali u naš brak, mi smo se izborili s tim, ja sam bio neko ko nije bio svjestan te vrste medijskog utjecaja, do tada sam komunicirao s medijima kroz kompaniju koja ima potpuno drugi oblik komuniciranja s medijima. I kad sam ušao u taj svijet, mislio sam da ću se snaći, međutim, to sve me jako zbunilo, sve je bilo tako ubrzano. Ali, prilagodio sam se tome, uspjeli smo da sve prevaziđemo – rekao je on.


Anabela, koja je o razvodu govorila u jednoj televizijskoj emisiji, naglaisla je da će među njima uvijek postojati neraskidiva nit, te da se danima nakon razvoda osjećala kao da joj je neko umro, jer je, priznala je, nijedan muškarac nije osvajao tako kao on.


0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy