U NOVOM EXPRESSU: Zasto Dulkica Sakic tvrdi da je Ljuba Alicic pedofil, zbog cega Sarajka Maja nikad

Dara Bubamara otkriva zašto ne želi da se pomiri sa svojom nekadašnjom prijateljicom Sekom Aleksić i šta ju je toliko uvrijedilo da je ne želi ni vidjeti


U novom „Expressu“ koji je na kioscima u četvrtak, 23. januara, između ostalog, čitajte…


Donosimo Vam veliku ispovijest Maje, majke 28-godišnjeg Maka kojeg je dobila iz veze sa pjevačem Harijem Mata Harijem. Ona priča o detaljima njihove veze, kada je priznao sina, da li im je u ratnim dešavanjima nudio da ih izmjesti van Sarajeva, u kakvim su trenutno odnosima sa pjevačem? Zašto nikada nije tražila alimentaciju, zašto smatra da je Harijeva prva žena Aida u svoj priči ispala pravi džek, te u kakvim je Mak odnosima sa Harijevom sadašnjom suprugom…Sve ovo i još mnogo detalja iz teškog života Sarajke Maje čitat ćete ako kupiti novi broj „Expressa“.


Dara Bubamara otkriva zašto ne želi da se pomiri sa svojom nekadašnjom prijateljicom Sekom Aleksić i šta ju je toliko uvrijedilo da je ne želi ni vidjeti.


Ljuba Aličić prozvao je svoje kolege u ne baš lijepom kontekstu. Zbog toga što je za njenog oca Sinana Sakića kazao da je uvukao Džeja u drogu, u ispovijesti za „Express“, Đulkica tvrdi da je Aličić pedofil te da je lično gledala kako se pjevač drogira. U novom broju saznat ćete još mnogo detalja koje je Đulkica otkrila o Ljubi.


Zbog čega Nikolija tjera mamu Vesnu na operaciju, da li se to stidi njenog sadašnjeg izgleda pa je svako malo pritišće da posjeti hirurga plastičara donosimo Vam u novom broju. Zašto rijaliti igračica Saška Karan želi počupati kosu Zorici Brunclik, te zbog čega tvrdi da su ona i Kemiš gov*na…čitajte u „Expressu“, te kako je Ana Bekuta uganula obje noge zbog koji će vjerovatno propustiti i nekoliko snimanja emisije „Zvezde Granda“.


Ovo je samo jedan mali dio koji Vam donosimo u novom „Expressu“. Ostale interesantne priče otkrit ćete ako kupite novi broj „Expressa“ koji je u prodaji već u četvrtak.Tagovi: Đulkica Sakić Hari Mata Hari Ljuba Aličić

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy