Svi su se zgrazavali: Ovako Neda Arneric prica o svom trogodisnjem braku sa 32 godine starijim glumc


Poznatoj glumici Nedi Arnerić prije gotovo godinu dana preminuo je suprug Milorad Mešterović kojeg je voljela 35 godina.


Malo ko zna da Neda iza sebe ima još dva braka. Bila je u ljubavi s Dejanom Karaklajićem sa kojim je snimila hit komediju “Ljubavni život Budimira Trajkovića”, ali i sa legendarnim glumcem Radetom Markovićem koji je bio 32 godine razlike i to je bila “zabranjena ljubav”.


– Ah, Rade Marković je i te kako značajan za mene. S njim sam proživjela tri divne godine. Sada se začudim koliko je bio stariji od mene, ali među nama je fenomenalno uklapalo. Nisam shvatala zbog čega se svi zgražavaju i hvataju za glavu zbog nas dvoje, na čelu sa mojom mamom. Možete da zamislite – rekla je Neda Arnerić, a o razlici u godinama je objasnila.– Čak 32 godine je ogromna razlika koju ja nisam osjećala. S njim sam naučila da volim ozbiljnu muziku, da čitam pametne pisce, pripremam ulogu za pozorište. Naučila sam da skijam, da igram tenis, šetali smo po planinama, zavoljela sam prirodu…Bilo nam je prelijepo. I sve dok je Rade bio živ, kada god bismo se sreli, s nostalgijom smo se prisjećali tih naših godina. On je imao veliku ulogu u mom životu – ispričala je Neda Arnerić.


Na pitanje u kakvim je odnosima bila s Radetovim sinom, rediteljem Goranom Markovićem, rekla je:


– Goran je bio beskrajno duhovit čovjek. U vrijeme kad sam bila u braku s njegovim tatom, to je za sve nas bila smiješna situacija. Bila sam mu, zapravo, maćeha. Pa me zafrkavao: mama, daj mi džeparac za kino, ili mama, jesi spremila nešto za ručak? On je okrenuo sve na šalu, nije mu to teško padalo, kao ni meni. A poslije je i Goran povukao na tatu, jer uvijek je imao mlađe žene. Ne pada jabuka daleko od stabla – rekla je Neda za jedan hrvatski medij.


Express/Blic


Tagovi: Neda Arnerić

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy