SVE LAKŠE MOŽE DA ZAPLAČE Voditeljka Maja Nikolić o poslu, suzama, deci i suprugu: Upoznali su se na

Popularna voditeljka koja sa suprugom Aleksandrom Nikolićem ima troje dece, otkriva tajne vaspitanja, ali i kako njen život zaista izgleda kada se ugase kamere.

Maja Nikolić, Foto: Alo!/O. K.

Maja Nikolić uvek je važila za jednu od najlepših, ali i najpozitivnijih voditeljki. O njenom šarmu oduvek se govorilo, a malo ko bi mogao da zamisli da Maja pusti suzu. Iako joj se ispred televizijskih kamera to nikada nije dogodilo, priznaje da privatno često plače.


Upravo jedan takav trenutak snimila je njena kuma i koleginica Nataša Miljković, koja je snimak na kojem obe plaču podelila na društvenim mrežama.


"Ja mislim da je to blagotvorno. Mislim da sve lakše mogu da pustim suzu, mogu da zaplačem vrlo lako. Ne znam koliko je to dobro, ali baš mogu da zaplačem vrlo lako i kada je nešto prelepo, i kada me oduševi i kada me dirne na najpozitivniji mogući način. Kao i kada me nešto dotakne na tužan način", rekla je razneženo Maja Nikolić.


Voditeljka, inače, u braku sa Aleksandrom Nikolićem ima troje dece - Teu, Darka i Tiju, i priznaje da je na njih najslabija.


"Mislim da smo svi najosetljiviji kada su deca u pitanju. Od momenta kada dobijemo decu, život gledamo kroz tu prizmu da njima bude dobro, da oni budu bezbedni, srećni i radosni, od tog trenutka, to postaju najvažnije stvari u životu."


Maja Nikolić, Foto: Screenshoot Youtube

Ipak, priznaje da strahovi kod nje postoje, uprkos tome što su deca odrasla.


"Mi nemamo dovoljno vremena da krenem da nabrajam čega se sve kao roditelj plašim (smeh). Isto tako se trudim da strahove držim za sebe i da ne dozvolim da moji strahovi na bilo koji način opterećuju moju decu i da ih koče. To nikako ne bih volela. Na meni je da se plašim, ali to je moje. Na meni je da brinem i to je moje. Na meni je da ih zaštitim koliko god mogu, da ih pustim da slobodno lete i žive svoj život."


Emisija koju zajedno vode kume i najbolje prijateljice, postigla je veliku gledanost za kratko vreme. Maja ne krije da su očekivanja velika, a priznaje da je sreća ono što je obuzima svaki put kada radi na novom projektu.


"U suštini je to bila jedna vrlo ozbiljna odluka. Ozbiljno donesena i ozbiljna odluka i za Natašu i mene. Što se zabave tiče, puno je to sreće za nas dve. Mislim da bi to možda bila preciznija definicija. Puno je sreće, radosti, profesionalnog ispunjenja kada vidimo šta smo sa ekipom uspele da uradimo za samo mesec, mesec i po dana. Naravno da je sve vreme ekipa uz nas. Nikako nismo samo nas dve. Zadovoljstvo je reč koju bih pre upotrebila."


Maja Nikolić, Foto: Instagram/majanikolicmaja

Iako je uvek besprekorno stilizovana, kaže nam da ne troši mnogo vremena na sređivanje. Sreli smo je na jednom javnom događaju, za koji joj je trebalo da se spremi samo pet minuta.


"Tačno je da mi je trebalo da se spremim pet minuta, ali samo zato što sam završila emisiju upravo i imala sam šminku i frizuru. Kao i spremnu haljinu. Najviše vremena oduzima to premišljanje, a kada odlučim koju ću haljinu da obučem, onda nema nikakvih problema."


Majina najveća podrška oduvek je bio suprug Aleksandar, kojeg je upoznala i zavolela pre skoro dve decenije. Njihov susret bio je veoma neobičan, ali sudbonosan. Sreli su se u avionu, upoznali, zavoleli, a od tada se, kako je voditeljka svojevremeno priznala, nisu razdvojili.


Maja Nikolić, Foto: Printskrin Jutjub

"Tada sam otišla u Atinu na poslovni put, a on je sedeo pored mene u avionu. Pet-šest dana proveli smo tamo zajedno, vratili smo se kao par i više nikada se nismo razdvajali", ispričala je ona jednom prilikom.

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy