SVE ŠTO NISTE ZNALI O LEPOJ VODITELJKI Dragana Kosjerina je osvojila značajnu titulu, želela je da b

Detalji iz privatnog života...

Foto: printscreen

Dragana je rođena u Sarajevu, odakle se sa pet godina preselila u Beograd. Ono što je zanimljvo jeste da se Dragana prvo bavila manekstvom. Karijeru je započela u 17. godini. Nakon niza uspeha, 2004. godine osvojila titulu Miss Teen i bila je jedan od top modela agencije "Models".


Želela je da bude stomatolog i iako je završila Zubotehničarsku školu kao odličan đak, odlučuje da upiše psihologiju na Filozofskom fakultetu, međutim ne uspeva. U to vreme producent Sava Jovanović, sa kojim je usko sarađivala dok se bavila manekenstvom i snimila pilot za emisiju Muzička top lista, ohrabruje je da konkuriše za lice na sportskoj televiziji.

Iako nije imala nikakvih dodirnih tačaka sa sportom, kolege su u njoj prepoznale talenat, te se zaposlila na televiziji TV Sport. U međuvremenu, upisuje i završava privatni Fakultet za kulturu i medije, a zatim je upisala master studije kulturne politike. Na TV Sport je radila do 2015. godine, kada je prešla na Radio-televiziju Srbije (RTS).

Na RTS-u je nakon poziva tadašnjeg v.d. direktora Nikole Mirkova, isprva radila sportske emisije, da bi nedugo zatim počela da vodi Nedeljno popodne (u čijem sklopu je bila i sportska redakcija) sa kolegom Vladom Jelićem. Danas je isključivo vezana za zabavni program RTS-a.


Na RTS-u trenutno vodi kviz Ja volim Srbiju, kao i Jutarnji program od 2016. godine. Od 2017. do 2019. godine bila je jedan od voditelja emisije Luda noć, a 2018. i 2019. bila je među voditeljima Beovizije, srpskog izbora za predstavnika na Pesmi Evrovizije.


U vezi je sa stomatologom Bojanom Perduvom, za kojeg se verila pre nekoliko nedelja.0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy