SDA: Magoda namjerno unistava ugled Bjelasnice jer mu partijski sef Konakovc preferira JahorinuO malverzacijama unutar ZOI' 84 koje NIP provodi za račun ski-centara u entitetu RS trebaju se baviti pravosudni organi, stoji u saopćenju

Kenan Magoda, Elmedin Konaković Foto: Avaz

Činjenica da je u jeku sezone zatvoreno skijalište na Bjelašnici, zbog tehničke nepripremljenosti, pokazuje svu nesposobnost menadžmenta ZOI' 84 sa NIP-ovim direktorom Kenanom Magodom na čelu. 


- Da se Magoda bavio svojim poslom, a ne politikantstvom u svrhe PR-a Fortine vlade, ne bi mu se desila ova sramota, kojom je narušio ugled Bjelašnice, te u potpunosti uništio svoj profesionalni kredibilitet. Kakav je to upravnik skijališta, koji nije u stanju osigurati ni da mu liftovi i ski-staza funkcioniraju - navodi se u saopćenju SDA. 


Kako se navodi, postoji osnova i za sumnju da kadrovi NIP-a namjerno ruše ugled skijališta na Bjelašnici jer je njihov partijski šef Elmedin Konaković otvoreno promovirao skijališta na Jahorini, iz samo njemu znanih privatno-poslovnih interesa. 


Iz SDA su pozvali direktora ZOI' 84 Magodu da preuzme odgovornost za sramotu na Bjelašnici koju je pričinio i odmah podnese ostavku, a ukoliko to ne učini, bit će zasluženo smijenjen, kao što je smijenjen i njegov partijski šef. 


- A o malverzacijama unutar ZOI' 84 koje NIP provodi za račun ski-centara u entitetu RS trebaju se baviti pravosudni organi - stoji u saopćenju Kantonalnog odbora SDA.

Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy