REDITELJ OTKRIO STROGO CUVANU TAJNU: Sasa i Lepa Brena bili ljubavnici?

Stanko Crnobrnja gostujući u Jutarnjem programu Prve televizije slučajno je otkrio Breninu dugo čuvanu tajnu - da su ona i Saša svojevremeno bili u velikoj ljubavi

U svojoj biografiji, Saša Popović je otkrio da su mu Lepa Brena i Boba Živojinović mnogo pomogli kada je ostao bez dinara. Kako je istakao, pošto je bio pokraden, oni su mu pružili ruku spasa te je tako kupio kuću na Bežaniji.


Kasnije, on im je sav novac uredno vratio.


-Kada sam zbog Dafine izgubio sve pare, a pošto smo crkvenu kuću u Novom Sadu vratili crkvi, stanovao sam kao podstanar na 12. spratu u novobeogradskoj ‘televizorki’. U garsonjeri od 17 kvadrata bila je samo moja skupocjena garderoba koju sam kupovao tokom Slatkog greha. U džepu nisam imao ni jednu marku.


-Poslije šest mjeseci neko mi je obio stan i sve odnio! Ostala mi je samo stara pidžama i od odjeće ono što sam imao na sebi. Bio je to težak period, ali su mi Brena i Boba pomogli da te 1996. kupim kuću na Bežanijskoj kosi, za šta sam im kasnije vratio pare. To im nikada neću zaboraviti – istakao je Popović, što je još jedna potvrda da je njegov odnos s Brenom oduvijek prevazilazio okvire banalnog poistovećivanja s bivšim ljubavnicima.


Naime, iako se podatak da su folk zvijezda i frontmen benda u kom je stekla slavu bili u romansi decenijama provlačio kroz medije kao javna tajna, reditelj njenih filmova nedavno ju je nesvjesno potvrdio.


Stanko Crnobrnja gostujući u Jutarnjem programu Prve televizije slučajno je otkrio Breninu dugo čuvanu tajnu – da su ona i Saša svojevremeno bili u velikoj ljubavi.


-Nemojte da zaboravite da Brena potiče iz jedne patrijarhalne muslimanske porodice. Ona je otišla u Novi Sad i tamo stupila u poslovnu i ličnu vezu sa svešteničkim sinom pravoslavne crkve (Saša Popović, prim. aut.). To je moglo normalno da se desi samo u vrijeme Jugoslavije i iz toga se rodila poslovna saradnja koja je tražila Jugoslaviju kao tržište. Ta generacija je bila sposobna da to shvati, poveže i svoj talenat predstavi ljudima- počeo je svoje izlaganje reditelj, ne sluteći da je izgovorio nešto što se dosad deklarisalo kao javna tajna.Izvor: Kurir.rs.


Tagovi: Boba ŽivojinovićLepa BrenaSaša PopovićStanko Crnobrnja

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy