PRVI SE PAMTI! Indira Forza podelila gorko-slatke uspomene (VIDEO)

Oduvala...

Indira, Foto: Promo

Gorko-slatke uspomene koje svi nosimo u duši, tema su novog hit singla ''Prvi se pamti''. Ljubavna pesma u kojoj će se svi moći pronaći, poklon je Indire Forze za kraj njezine vrlo uspešne godine. Reči koje dotiču napisala je Indira, a muziku potpisuje hitmaker Branimir Mihaljević. 


''Ovom pesmom želim zagrejati sva srca i ispuniti ih ljubavlju u ovom mesecu slavlja i veselja!''- poručila je Indira Forza. Moderan ritam novog singla potvrđuje kako Indira ne odustaje od svog prepoznatljivog zvuka koji je postavila već na njenom prvom samostalnom albumu ''Valkira'', a koji je ove godine osvojio nominaciju za prestižnu muzičku nagradu Porin. Nakon pesme „Greška u genu“, koja je pokazala kako Indira ide u korak s produkcijskim trendovima, novi singl „Prvi se pamti“ fuzija je onoga što Indiru predstavlja već godinama: ''Volim istraživati muziku, igrati se u studiju i oduševljava me način na koji Branimir Mihaljević uvek sve naše ideje realizira pomičući granice, ali i zadržavajući moj prepoznatljiv zvuk koji publika očekuje i voli. Iza mene je zaista predivna godina, puna uspeha, mnogobrojnih koncerata i sreće'', naglasila je Indira.


Indira, Foto: Promo

Indira je ove godine zahvaljujući svom glam timu Vikleru i ružu promenila i dugogodišnji imidž te kratku, prepoznatljivu frizuru zamenila pažem za koji dobija samo komplimente.


Ako je suditi po novoj pesmi ''Prvi se pamti'', album najavljen za sledeću godinu biće prava muzička poslastica, a Indirin koncertni kalendar pratite na njenim društvenim mrežama.


Prvi put uživo sa bendom Indiru će publika videti i čuti 18.decembra u klubu KASINA.4 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy