Princ Hari dozivio nervni slom

Megan je njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savjetovala mu da će biti mnogo sretniji ako se, jednostavno, odreknu kraljevskih dužnosti i odsele se iz Velike Britanije


Princ Hari: Megan iskoristila njegovu slabost Foto: Agencije

Otkako su šokirali javnost svojom objavom da se povlače sa službenih kraljevskih dužnosti te se odriču novca koji su dobivali u zamjenu od poreznih obveznika, princ Hari (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle) ne prestaju intrigirati kako britansku javnost tako i ostatak svijeta. 


Iako mnogi nagađaju da su se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa svojih dužnosti povukli zbog prevelikog pritiska medija, američki tabloid „Globe“ piše da je za sve kriva Megan, zbog koje je Hari doživio nervni slom.


- Princ, jednostavno, više nije mogao gledati koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristokratkinje. Strahovao je da će ga Meghan ostaviti i uzeti njihovog sina Arčija (Archie) sa sobom. Sve te okolnosti uzele su svoj danak i u jednom trenutku je „pukao“, zbog čega je sedmicama išao na terapije kod psihijatra koji ga je posjećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tokom proteklih božićnih blagdana - otkrio je nepoznat izvor i dodao da je Megan njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savjetovala mu da će biti mnogo sretniji ako se, jednostavno, odreknu kraljevskih dužnosti i odsele se iz Velike Britanije.


Princ Hari sa sinom Arčijem: Bojao se da će izgubiti sina Foto: Instagram

Podsjetimo, par koji je odlučio ostatak života provesti na dvije adrese putujući tako na relaciji Sjeverna Amerika - Ujedinjeno Kraljevstvo, već je navodno izabrao kuću u Kanadi koja će im postati budući dom, a za nju će morati izdvojiti oko 28 miliona dolara. 


Riječ je o ljetnikovcu od 6.857 metara koji se nalazi u najprestižnijim dijelovima zapadnog Vankuvera iz kojeg se pruža prekrasan pogled preko okeana. Ima šest spavaćih soba i pet kupaonica na četiri sprata te panoramske prozore s kojih se pruža nevjerovatan pogled.Tagovi

Princ Harry , Meghan Markle , Archie

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy