PRETUKAO VJERENICU, PA POBJEGAO U AMERIKU: Vladimir Stanojevic se tajno ozenio

Ovu informaciju on krije kao zmija noge, iako se na nekim fotografima na društevnim mrežama može primjetiti burma

Nekadašnji voditelj Vladimir Stanojević, nakon što je pretukao djevojku Anu Mariju Žujović, riješio je da napusti Srbiju i život otpočne u Americi. On je zemlju napustio da bi, kako je tada rekao, učio jezik, ali se to učenje očigledno odužilo. Za to vrijeme, Žujovićeva je tražila da mu se sudi u odsustvu i taj postupak još uvijek traje.


To nije spriječilo Vladimira Stanojevića da se oženi u Americi. Ovu informaciju on krije kao zmija noge, iako se na nekim fotografima na društevnim mrežama može primjetiti burma.


– Vladimir je riješio da se oženi Amerikankom, a za to su znali samo njegovi najbliži. Svi su ostali zatečeni, jer on tu djevojku krije od očiju javnosti i ne eksponira je nigdje. Mnogo koji su mu bliski nisu imali priliku da je upoznaju, niti je pričao o njoj, samim tim je jasno što ih je iznenadila njegova odluka. Odjednom, u julu se na društevnim mrežama pojavila fotografija na kojoj se vidi burma, ali ne i supruga. Tada su ispitivanja počela – otkriva izvor i dodaje:


– Ono što se zna jeste da je djevojka porijeklom iz Amerike. Vladimir nije želio da otkriva detalje o njoj niti o njihovoj vezi, iz nekog razloga ne želi da ljudi znaju bilo šta o tom braku. Sa njom je u Los Anđelesu, tu radi i provodi vrijeme. Prijatelji su mu čestitali, ali većeg slavlja u Srbiji neće biti jer bi on bio priveden pred lice pravde čim bi kročio.


Inače, iako je 2016, godine za njim raspisana potjernica, Vladimir se nije vraćao u Srbiju kako bi se na sudu suočio sa fitnes instruktorkom Anom Marijnom Žujović. Tada je ispričao kako je u Americi pronašao posao, i to zanimanje koje mu pruža mogućnost da stalno bude okružen obnaženim djevojkama i striptizetama.


– Radim kao “host” odnosno domaćin, za najpoznatije klubove u Los Vegasu, gdje se organizuju najbolje dnevne žurke na bazenu. Radim svako veče i rukovodim sa nekoliko limuzina koje prevoze goste od hotela do kluba – rekao je Stanojević svojevremeno za Pink.


Voditelj je tada priznao i da se preselio u novi stan u Las Vegasu u elitnom kompleksu “Panorama apartments” i da ima sve što je potrebno za lagodan život.


Vladimir Stanojević je optužen da je u februaru 2015, godine fizički nasrnuo na Anu Mariju Žujović u njenom stanu i nanio joj teške tjelesne povrede. On je tvrdio da ona izmišlja, sudski vještak je utvrdio da je ona imala teške tjelesne povrede.


– Uhvatio me je za ruku i oborio na trosjed. Uspjela sam da se otrgnem i pobjegnem u spavaću sobu. Krenuo je za mnom i tu je počeo opet da me udara. Nisam uspjela da se odbranim. Oborio me je na krevet i više puta udario šakama po licu. Osjetila sam da mi curi krv iz nosa i počela sam da plačem. Prestao je da me bije kada sam rekla da ću zvati policiju. Krenuo je ka izlazu i tada me je gađao nekom bočicom, ali me je promašio. Zatim sam oprala krv sa sebe – dio je iskaza koji je Ana Marija dala u policiji.Izvor: Kurir.rs.

1 view
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy