Ponovo pod lupom licenciranje klubova


Drugi seminar s tematikom iz postupka licenciranja klubova će biti organizovan polovinom ovog mjeseca FOTO: NSBIH

U organizaciji Nogometnog saveza BiH jučer je u Sarajevu održan seminar o licenciranju kojem su prisustvovali predstavnici svih klubova BHT Premijer lige BiH.


- Tema seminara je bio finansijski kriterij u postupku licenciranja klubova BHT Premijer lige za takmičarsku sezonu 2020./2021. - saopćeno je iz NSBiH.


Uz predstavnike klubova Premijer lige BiH (direktori, sekretari i finansijski službenici), seminaru su prisustvovali i ovlašteni revizori iz certificiranih revizorskih kuća, koji će vršiti reviziju finansijskih izvještaja klubova u nastupajućoj sezoni licenciranja. Eksperti iz administracije za licenciranje klubova su učesnicima seminara detaljno i na bazi praktične prezentacije jednog kluba objasnili zahtjeve iz finansijskih kriterija u postupku licenciranja klubova. 


Ovlašteni revizori su predstavnike klubova upoznali s tehničkim detaljima vršenja revizije finansijskih izvještaja u klubovima koji će biti provedeni u zadatom vremenskom okviru. Također, predstavnici klubova su iznijeli svoje probleme s kojim se susreću prilikom ispunjavanja obaveza zadatog finansijskog kriterija za licenciranje klubova. 


Drugi seminar s tematikom iz postupka licenciranja klubova bit će organiziran polovinom ovog mjeseca, a na njemu će biti obrađene teme iz administrativnog, pravnog, sportskog i infrastrukturnog kriterija.Eksperti iz administracije za licenciranje klubova su učesnicima seminara detaljno objasnili zahtjeve iz finansijskih kriterija FOTO: NSBIH

Tagovi

NSBiH , Premijer lige BiH , Licenciranje klubova

1 view
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy