PONOVO NAPRAVILA HAOS NA AERODROMU: Rada Manojlovic izgubila mikrofon od 5.000 eura!

Ne želi novi


Pjevačica Rada Manojlović doživjela je ozbiljnu neprijatnost dok se vraćala s nastupa u Švajcarskoj, kada je shvatila da je ostala bez mikrofona vrijednog 5.000 eura!


Naime, pjevačica je iz Švajcarske sletjela na Aerodrom „Nikola Tesla“, gdje je shvatila da je izgubila kofer u kojem je bio njen skupocjeni mikrofon.


– Kada god ide na nastupe, Rada ne nosi mnogo stvari. Uglavnom spakuje jednu ili dvije haljine, dva para cipela, neseser s šminkom, odjeću i obuću za put, odnosno sve ono što može da stane u kofer standardne veličine. Ali gdje god da ode, Rada mora da ponese i mikrofon koji je kupila prije godinu dana i za koji je izdvojila veliku sumu – kaže izvor blizak pjevačici i dodaje da je Rada oduvijek nosila mikrofon u koferu.

– Budući da svakog vikenda nastupa u inostranstvu, Rada je mikrofon uvijek nosila u posebnoj kutiji, koju je pakovala u kofer. Tako je bilo i ovog puta, ali sada nije mogla ni da nasluti da će biti takav baksuz i da će izgubiti svoje stvari na aerodromu – kaže izvor i objašnjava da je pjevačica odmah napisala prijavu za izgubljene stvari.


– Kada je sletjela u Beograd, trebalo je samo da pokupi svoje stvari i izađe iz aerodromske zgrade, ali stvari nisu išle onako kako je planirala.  Za svakog pjevača je veoma važno koji mikrofon ima, a Rada je dugo birala svoj. Savjetovala se s koleginicama i nije željela da štedi, pa je spremno iskeširala 5.000 eura kada je našla ono što je tražila. Potpuno se navikla na taj mikrofon i ne želi da kupuje novi – kaže  izvor na kraju.Tagovi: Rada Manojlović

2 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy