POKUŠALA DA ZAVEDE MOĆNOG DIREKTORA: Zadrugarka proganjala Popovića


Učesnica “Zadruge 3” Iva Grgurić (24) cijelog prošlog ljeta jurila Sašu Popovića (65) dok je on bio na Hrvatskom primorju.


– Volim starije i imućne muškarce. Saša je idealan za mene – rekla je Iva prijatelju.Naime. U javnost je procurila njihova zajednička fotografija, a starletin prijatelj je ispričao kako je Iva pokušala da zavede jednog od najmoćnijih ljudi domaćeg šou-biznisa.


– Svima nama je rekla da joj javimo čim negdje vidimo Sašu. Tako je dojurila kad smo joj rekli da Popović sjedi sam u jednom kafiću. Sjela je za susjedni sto i vrebala priliku da započne razgovor. Rekla mu je da ga stalno gleda u “Zvezdama Granda”, da ga obožava i da bi voljela da se bolje upoznaju. Primakla je stolicu i zamolila me da je slikam sa njim – priča izvor za Informer.


– Saša se iznenadio, ali je prihvatio da se slikaju. Iva nije gubila vrijeme i zatražila mu broj telefona da bi mu poslala tu fotku. On se samo nasmijao i rekao joj da žuri jer ga kod kuće čeka supruga Suzana.


Rijaliti zvijezda se tu navodno nije zaustavila. Iva je, prema riječima njenog prijatelja, uspjela da nabavi Sašin broj telefona.


– Slala mu je poruke u kojima mu je priznala da joj se sviđa i da želi da se vide, ali joj on nijednom nije odgovorio. Ko zna, možda to i nije bio njegov broj. Obilazila je plažu svaki dan nadajući se da će ga ponovo sresti, ali joj to više nije pošlo za rukom jer je krajem ljeta ušla u “Zadrugu” – rekao je izvor.

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy