Ove “Zvezde Granda” na pocetku karijere izgledale su potpuno drugacije: Prve pare potrosili na silik


Jedno od najdugotrajnijih muzičkih takmičenja „Zvezde Granda“ od prvog dana emitovanja prikovalo je publiku za male ekrane, i gotovo svako je imao svog favorita!


Tako je i danas, s tim što su sada interesantniji članovi žirija. Mi vam predstavljamo neke od najuspješnijih „proizvoda“ ovog takmičenja i to kako su izgledali kad su se pojavili na audiciji. Dok su neki danas gotovo neprepoznatljivi u odnosu na prvo pojavljivanje u javnosti, drugi se nisu promijenili gotovo nimalo.

Darko Lazić – Trostruko mršaviji


Pobjednik „Zvezda Granda“ za 2009. godinu doživio je najveću transformaciju od svog prvog pojavljivanja. Darko, koji je tada imao samo 15 godina, bio je znatno mršaviji. I garderoba koju je tada nosio bila je dosta skromnija i jednostavnija, s obzirom na to da danas fura brendirane krpice.


Ana Sević – Sasvim obična djevojka


Bivša žena Darka Lazića za „Zvezde Granda“ prijavila se 2010. a osim boje kose, koja je ostala slična kao i danas, gotovo sve je promijenila. Ana je na audiciji izgledala kao svaka prosječna djevojka. Priznala je da je operaisala grudi i usta, a poradila je i na stajlingu.


Katarina Živković – Od plavuše do silikonske crnke


Kaća je sa samo 14 godina odlučila da stane pred Sašu Popovića i pokaže zašto baš ona treba da bude zvijezda „Granda“. Duga plava kosa, starinski džemper, tanka usta bile su odlike Katarininog izgleda. Danas ima dosta ljepšu i njegovaniju kosu, istetovirane obrve, silikone u grudima, ali i mnogo bolji stil.


Milica Todorović – Od djevojčurka do atraktivne djevojke


Te 2013. godine Milica je bila simpatična trinaestogodišnja djevojčica koja nije ni slutila da joj predstoji veliki uspjeh. Ona je tada izgledala dosta ozbiljno i uplašeno, ali i neprepoznatljivo, što je i logično jer je tada bila dijete. Osim frizure i boje kose koju je promijenila, Todorovićeva je u međuvremenu varirala u kilaži, pa je prošle godine imala problem s viškom kilograma, koje je u međuvremenu uspjela da izgubi.


Tanja Savić – Od dječačke frizure do zrele žene


Sa 18 godina djevojčica kratke crne kose izašla je pred Popovića i samouvjereno rekla: „Školu sam odavno završila, pjevam već neko vrijeme i mogla bih da se posvetim profesionalno tome“. Tako je i bilo. Savićeva je vrlo brzo stigla u sam estradni vrh, gdje se ipak nije dugo zadržala nakon udaje i rođenja djece. U međuvremenu je dosta promijenila lični opis. Ugradila je silikone u usne i grudi, a boju i dužinu kose često je mijenjala.


Izvor: Kurir

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy