O koncertu Lepe Brene u Zagrebu: Ko je odgovoran za ovu blamazu usred glavnog grada


Lepa Brena na koncertu u Zagrebu Foto: Jutarnji.hr

Četvorica penzionisanih hrvatskih generala, povodom koncerta Lepe Brene u Zagrebu, zatražili su od državnih organa da hitno poduzmu mjere kojima bi se provjerilo djelovanja, svih javnih osoba iz Srbije koje dolaze u Hrvatsku, tokom rata na ovom području.


Hrvatski generali Ivan Tolj, Ivan Kapular, Marinko Krešić, Mile Ćuk javnosti su saopćili kako su na koncertu vijorile jugoslavenske zastave sa zvijezdom petokrakom. Generali su tvrde da su pod pomenutom zastavom počinjeni nebrojni zločini nad hrvatskim narodom.


Je li moguće da je društveno prihvatljivo i da nije kažnjivo mahati zločinačkim zastavama usred glavnog grada suverene i međunarodno priznate države - kazali su generali.


Također, oni su istakli kako se u Zagrebu 14. i 15. decembra 2019. godine dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.


Naime, Lepa Brena u zagrebačkoj Areni održala je koncert na kojem su bili brojni obožavatelji njenog lika i djela u Hrvatskoj.


- Je li to ista ona Lepa Brena, koja se 'naslikavala' u Brčkom za vrijeme velikosrpske agresije u maskirnoj uniformi neprijateljskih formacija koje su jurišale na Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, razarale gradove i sela, ubijale nevine ljude - upitali su penzionisani generali i dodali kako "sudeći po ikonografiji u dvorani, zasigurno jest.


Generali su se zapitali, ko je odgovoran za ovu blamažu usred hrvatskog glavnog grada. Potom dodali da se neko igra sa njihovim nacionalnim dostojanstvom.


- Ko izlaže ruglu našu teško stečenu državu - na kraju su zaključili generali.

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy