Niko nije pitao sta je s trenerom: Klop opisao gdje je zavrsio kada se napio 2011.

Jirgen je bio gotov. Uvijek bi najjače tulumario


Klop: Osvojio dvije titule s Borusijom Foto: Arhiv

Jirgen Klop (Jürgen Klopp) osebujan je tip koji bi Liverpulu mogao donijeti titulu prvaka Engleske nakon 30 godina, a kako je proživio proslavu naslova prvaka Njemačke s Borusijom Dortmund 2010./2011., otkrio je u dokumentarcu ''Amazon Prime Videa''.


- Baš sam bio razbijen, to se moglo primijetiti u nekim intervjuima, i ono čega se sjećam baš i nema previše smisla. Sjećam se jedne stvari, nisam siguran jesam li je ikad nekom rekao. Probudio sam se u kamionu u garaži, sasvim sam. Toga se sjećam, ali nemam pojma što se događalo u satima prije toga - rekao je Klop.


- Niko nije pitao "šta se događa s trenerom?" ili bilo šta. Sišao sam s kamiona i shvatio da sam u hangaru neke fabrike. Hodao sam i primijetio siluetu muškarca - nastavio je.


- Zviždao sam jer mogu zviždati jako glasno i primijetio da je silueta malo usporila. Pričekao sam i vidio Akija Vackea (Hans-Joachim Watzke, predsjednik Borusije). On i ja bili smo jedini tamo - rekao je Klop.


Vacke je potom nastavio:


- Jirgen je bio gotov. Uvijek bi najjače tulumario. Rekao mi je: "Aki, moram izaći odavde." Pa sam mu rekao: "Jirgene, idemo okušati sreću. Jednostavno ćemo hodati dok ne sretnemo nekoga.'' Nije bilo lako jer je cijeli grad bio zatvoren, ali nakon deset minuta prilazio je auto pa sam skočio ispred njega.


Bio je to stari Mercedes, a u njemu Turčin.


- Aki mu je rekao: "Vozi nas do italijanskog restorana", a on je odgovorio: "Ne, neću nas tamo voziti." Aki je onda izvadio 200 eura iz džepa, pokazao mu i rekao: "Hoćeš." Vidio je novac i rekao OK - rekao je Jirgen.


Nije tu bio kraj zanimljivim Klopovim dogodovštinama.


- Aki je sjedio naprijed, ja nazad. Bio sam umoran i čuo "pi-pi-pi-pi". Mislio sam da sanjam, ali nisam. Prtljažnik mu je bio pun pilića - kazao je vrsni stručnjak.

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy