Mili imao jedinog kandidata u “Zvezdama Granda”, a vise mu se i ne javlja


Aleksandar Milić Mili ponio se neprofesionalno prema svom jedinom kandidatu iz “Zvezda Granda”, Nikoli Stanišiću iz Skoplja. Frontmen benda “Miligram” obećao je mladiću da će raditi s njim, progurati ga u medije, pa čak i da će za njega angažovati svog stilistu, ali je naprasno prestao da mu se javlja.


Specijalni članovi žirija u prošli petak trebalo je da budu Mili i Šerif Konjević, ali na Košutnjaku se pojavio samo Konjević. Milić je javio Saši Popoviću da neće moći da dođe, pa je njegov jedini kandidat kog je izabrao – izvisio!


Naime, prije tri mjeseca mladić iz Skoplja predstavio se u takmičenju, a kako mu niko od stalnih članova nije dao glas, Mili je riješio da ga prihvati.


– Ja sam obećao Saši da kandidata kog niko neće – ja hoću. Spremi se, imaćeš jako težak period s mojim pripremama. Imaš osmijeh, kako si se nasmijao, ja sam rekao to je to – rekao je tada Mili i zadobio simpatije gledalaca.


Ipak, kako su prolazili dani, a kompozitor se Nikoli nije javljao, on je sam riješio da kontaktira s njim. O svemu tome detaljno je ispričao za Kurir.


– Bio sam sretan što će mi Mili biti mentor. Rekao mi je kako će raditi sa mnom, bila je ideja da ja izaberem jednu pjesmu, a drugu mi je predložio on – da pjevam Sinana Sakića. Obećao mi je da će mi spremiti matricu. Rekao je i da će mi dati svog stilistu, kao i da će sa svojim prijateljima iz Makedonije srediti da mediji pišu o meni. Međutim, istakao je da neće moći da se viđa sa mnom jer ima mnogo obaveza, koncerte – počeo je on i dodao da je Milić potom prestao da mu se javlja.


– Prošlo je neko vrijeme od tada i nije mi se javio. Čuo sam se s produkcijom, oni su mi rekli da će kontaktirati s njim, ali su i meni dali broj da ga pozovem i da se dogovorimo. Nazvao sam ga i rekao mi je: ‘Nikola, izvini, zauzet sam, ne mogu da radim s tobom.’ Ja sam ga pitao barem za tu matricu da mi pošalje, on je rekao da hoće, i više se nije javljao. Dvije nedjelje sam čekao matricu, nekoliko dana pred dolazak u Beograd nisam znao šta ću da pjevam, bio sam u haosu. Pozvao sam ga opet i rekao mi je: ‘Imam sastanak, ne mogu da pričam, čujemo se kasnije.’ Nije se javio – kaže on.


Pravo iznenađenje Nikola je imao i kada je stigao u Beograd na probu.


. Došli smo tamo i meni je Saša rekao da Mili neće doći. Pomislio sam da je bolje da sam ispao u tom krugu nego da mi se ovo dešava. U međuvremenu sam se snašao za matricu, moje kolege su mi pomogle – kaže Nikola.


Članovi žirija bili su iznenađeni kada su na snimanju emisije saznali šta je njihov kolega uradio takmičaru. Posebno je bio bijesan Đorđe David, koji je opleo po kolegi, ali i Marija Šerifović. Ona je riješila da kandidatu daju šansu za sljedeći krug i ponudila se da mu bude novi mentor.


– Marija je ispala pravi car. Hvala joj mnogo. Možda je i bolje što je tako ispalo. Iskreno, želio sam od početka da radim s njom. Jedva čekam da krenemo da radimo – rekao je Nikola za Kurir.


Tagovi: Aleksandar Milić MiliMarija ŠerifovićZvezde Granda

104 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy