Milan Popović želi da se pomiri sa Severinom: Ako treba, dijete ću odvesti u Zagreb


Milan Popović (54) hoće da se pomiri sa Severinom Kojić (47)! “Kralj bakra” je okrenuo novi list nakon što je dobio puno starateljstvo nad njihovim sinom (7).


On joj je u posljednjem intervjuu, preko medija, pružio ruku pomirenja.


– U interesu djeteta je da nas dvoje komuniciramo. Da neki ne bi pogrešno shvatili pomirenje, želim da naglasim da neću da nas dvoje opet budemo emotivni partneri, već samo hoću da kao Aleksandrovi roditelji normalno funkcionišemo – kaže Milan u intervjuu za “Informer”, prenosi Srbija danas.


Popoviću nije jasno zašto je njegova bivša prekinula svaki kontakt s njim.


– Morate Severinu da pitate zašto ne želi sa mnom da razgovara. Ja se sa njom nisam svađao i spreman sam da normalno komuniciram. A ona se svađa kao i većina žena – rekao je Popović i pokušao to da objasni:


– Žene se zapravo ne svađaju, već samo prestanu da pričaju sa vama. Kada bi sve zemlje svijeta imali predsjednice, siguran sam da više ne bi bilo ratova. Postojao bi samo jedan problem, predsjednice međusobno ne bi pričale!


Seve nije progovorila ni riječ sa Milanom ni kada je nedavno dovezla sina u njegovu kuću. Popović je tog dana pročitao njenu izjavu da “pati što Aleksandar više neće moći da ide na njene koncerte”, pa je riješio da napravi još jedan korak ka pomirenju.


– Djetetu nije mjesto na sceni, ali ako Aleksandar bude htio da gleda mamu na koncertu u Zagrebu, odvešću ga! Međutim, neću dozvoliti eksponiranje djeteta ni izvođenje na binu – kaže on.


Biznismen smatra da Severinin suprug Igor Kojić (32) loše utiče na njihovog sina.


– Igor ne umije sa djetetom. Mlad je, nije iskusan, nema svoje dijete i ne može da procijeni šta je u kom trenutku najbolje za Aleksandra. Tako je nedavno ispalo da je htio da otme Aleksandra iz škole, jer nije imao dozvolu da ga vodi kući. Siguran sam da nije htio da naudi djetetu, prosto nije razmišljao kada je to uradio. Ali, Igor je tada napravio kriminalno djelo i time se sada bave državni organi, a ne ja – završava priču Milan Popović.

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy