KNEZOVA KCERKA PRAVA JE LJEPOTICA, A TEK KAD CUJETE KO CE SE OD SVJETSKIH FACA BRINUTI O KARIJERI NJ


Starija kćerka Nenada Kneževića Kneza, Ksenija je krenula je stopama svog oca, te kao članica grupe „Hurricane“ već niže hitove. Nenad za magazin “Azra” otkriva je li joj uvijek bio podrška u životnim odabirima.


– Da, apsolutno. Nikada nisam bio protiv njenog bavljenja muzikom, uvijek sam bio za. Od prvog dana kada je odlučila da se bavi muzikom podržao sam je, za razliku od mog oca. Ona je u muzičke vode krenula kao dijete, na muzičkim festivalima. Onda je sa 16 godina napravila svoju grupu, s kojom se pojavila na izboru Evrovizije. Nakon toga je eksperimentisala s muzikom, i onda ju je primijetio Željko Joksimović i pitao me jesam li saglasan da bude prateći vokal u njegovom bendu. Pristali smo i to je radila tri godine. Nakon toga na nagovor prijateljica odlučile su da naprave grupu „Hurricane“, gdje su snimile mnoge pjesme i spotove, posljednji su apsolutni hitovi, koji broje višemilionske preglede. Nakon njih, stigao im je poziv iz „Universal Musica“ iz Los Angelesa, da dođu i potpišu ugovor. Radit će s producentom koji je radio s Miley Cyrus i Justinom Bieberom. Zvanično su prvi izvođači s Balkana koji su potpisali ugovor sa slavnim „Universalom“ – govori s ponosom Knez i otkriva da li će u budućnosti imati neki zajednički projekat.


– Naravno, to nam je i bila namjera. Nadam se samo da će to biti u nekom skorijem vremenu. Želim da zapjevam sa svojom kćerkom.

2 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy