HOLLYWOOD NIJE BEZOPASAN KAKO SE CINI: ZVIJEZDE KOJE SU TRAGICNO PREMINULE USRED SNIMANJA FILMA


Ponekad se čini kao da sve što holivudske zvijezde rade je da uživaju. Međutim, snimanje filmova dolazi s velikim rizikom. Tokom godina nekoliko je slučajeva tragičnih smrti glumaca obilježilo periode kada su radili na novim filmovima. Tužan je to kraj omiljenih holivudskih zvijezda kojih će se javnost uvijek sjećati po onome što su ostavili iza sebe.


Heath Ledger bio je usred snimanja filma ‘Imaginarij Dr. Parnassusa’ kada je tragično preminuo. Obdukcija je pokazala da je predoziranje uzrok njegove smrti, no i da je bila slučajna i to zbog nedopuštenog miješanja lijekova. Njegovo tijelo pronađeno je 2008. godine u stambenoj zgradi u elitnom dijelu New Yorka.


Ekipa filma ‘Brzi i žestoki’ bez Paula Walkera ostala je nakon što je glumac  život izgubio u teškoj saobraćajnoj nesreći 2013. godine. Walker je tada snimao sedmi nastavak filma ‘Brzi i žestoki’.


Brandon Lee, sin Bruce Leeja, imao je samo 28 godina kada je preminuo na setu filma ‘The Crow’. Naime, tokom snimanja su umjesto lažnih korišteni pravi metci. U sceni u kojoj lopov puca na Brandona u njega je ispaljen jedan takav metak koji ga je pogodio u stomak. To ga je ubilo, a mnogi i danas misle da cijeli događaj nije bio slučajan.


Bruce Lee preminuo je nakon što je završio sa snimanjem filma ‘Enter the Dragon’. Poslije večere s kolegama, požalio se na jaku glavobolju. Konzumirao je tabletu protiv bolova, legao spavati i više se nije probudio. O njegovoj smrti godinama se provlače brojne teorije kao da su ga ubile kineske Trijade, da je otrovan, a pojavila se i informacija da je u njegovom želucu pronađen kanabis, kao i prekomjerna kombinacija lijekova za opuštanje mišića i antibiotika.


Marilyn Monroe pronađena je mrtva u svom domu 5. augusta 1962. godine. Pronašao ju je njen psihijatar u ranim jutarnjim satima. Službena je verzija da se predozirala tabletama, ali i o njenoj smrti postoje brojne teorije. U to vrijeme snimala je film ‘Something’s Got to Give’.

4 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy