"HIRURG ME TRI PUTA UDARIO PO ZADNJICI" Lepa Brena je u bolnicu došla u kupaćem kostimu: Štikla joj

Ovu situaciju nikada neće zaboraviti!

Lepa Brena, Foto: Screenshot

Tokom svoje bogate karijere Lepa Brena oprobala se i kao glumica, a film "Hajde da se volimo" u kome igra glavnu ulogu dostigao je veliku popularnost. Međutim, jednu anegdotu sa snimanja istog javnost nije imala prilike da čuje.


Brena je se za hrvatske medije prisetila snimanja filma, ali i jednog događaja koji će joj zauvek biti urezan u pamćenje.


- Na ostrvu Lopud preko puta Dubrovnika snimali smo drugi deo filma i svaki dan ustajali u šest. Jedno jutro sam kasnila i brzo silazila niz stepenice, a kako sam bila u visokim štiklama, odlomile su mi se, a ja pala baš na onaj deo tela koji gubi časno ime. Potom sam osetila bol u bedrima i shvatila da mi se štikla zabola u meso blizu kuka. Izvadila sam je i uspela da dođem do ekipe. Hitno su me gliserom prevezli u dubrovačku bolnicu. Možete zamisliti scenu kako dolazim na hirurgiju u kupaćem kostimu ogrnuta ogrtačem i s krvavom ranom na bedrima. Kad je stigao, glavni hirurg mi je rekao: “O, dobro došla Lepa Breno, da vidimo kakav to problem imate?” Dobila sam inekciju protiv tetanusa i onda je krenulo ušivanje. Međutim pre toga me tri puta udario po zadnjici i rekao da će sve biti kao bombona (smijeh). Snimanje smo nastavili nakon dva dana, a ova scena iz bolnice mi je i danas presmešna i simpatična - ispričala je Lepa Brena.


Lepa Brena, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Pevačica se osvrnula i na početak ljubavi sa Bobom Živojinovićem, sa kojim će 7. decembra ove godine proslaviti 28 godina braka, te ispričala kako je njen otac reagovao na njihovu vezu.


- Ispričaću vam jednu situaciju vezanu uz mog oca Abida koji se brinuo što sam toliko radila i plašio da se nikad neću udati. Na neki način je bio i blizu istine jer nisam žurila s udajom. Razmišljala sam, ako se desi desi, tu se ne može ništa na silu i bez ljubavi. Kad me tata pitao imam li kakvog momka i čime se bavi - imala sam tada 27 godina - kao iz topa sam odgovorila da igra tenis! A on će na to: Auuuuu, ti pevaš, on igra tenis, od čega vi mislite da živite? Kada su ga roditelji upoznali jako su ga zavoleli, cenili i poštovali. Prvi su shvatili šta znači imati u porodici nekoga ko se bavi sportom - otkrila je Brena.0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy