Gradonacelnik darivao prvorodjenu djevojcicu u 2020. godini


oš imamo, nažalost, negativnu stopu prirasta stanovništva, upozorava Mićić

Mićić darivao malu Niku Foto: Lj. Ljubojević

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić posjetio je danas porodicu Marić, Ljiljanu i Željka, u Bijeljini, koji su u novogodišnjoj noći, minut iza ponoći, dobili kćerku Niku. 


Tom prilikom uručio im je, u ime Gradske uprave, novčani poklon za novorođenu djevojčicu u iznosu od 1.000 KM.


Više beba


- Koristim priliku da čestitam rođenje kćerke ovoj predivnoj porodici. Što je najvažnije, i majka i kćerka se odlično osjećaju i to pričinjava sreću i zadovoljstvo i ovoj porodici i nama.


Iskoristili smo priliku da i u ovoj godini, kao i u svih proteklih petnaestak godina, prvoj bebi uručimo novčani poklon u iznosu od 1.000 KM. Mi smo u prošloj godini imali 1.044 rođenih beba, dakle, više za oko stotinu, prema podacima Ginekološkog odjeljenja bijeljinske bolnice. Međutim, prema prijavljenim podacima, imali smo 1.241 novorođenu bebu u prošloj godini. Još imamo, nažalost, negativnu stopu prirasta stanovništva. Znam da su materijalne prilike loše, da nema dovoljno posla i da se mladi teško odlučuju na brak i rađanje. Ipak, vjerujem da sve ide u dobrom pravcu te da će i država osigurati više pomoći za ovakve porodice i mlade bračne parove. Mi na nivou grada poduzimamo konkretne korake, bilo da je riječ o finansiranju vještačke oplodnje ili drugim vidovima pomoći. Za mlade i za studentsku populaciju činimo puno više kako bi se opredijelili da ostanu u našem gradu, da formiraju porodice, da se zapošljavaju - istakao je gradonačelnik Mićo Mićić.


Gradonačelnik sa sretnim roditeljima Foto: Lj. Ljubojević

Ljiljana Marić, majka male Nike, prve bebe rođene u 2020. godini u Bijeljini, kaže da ima stariju djevojčicu Lenu, koja će u februaru napuniti četiri godine, te da je starija kćerka lijepo prihvatila tek rođenu sestru.


Sretna majka


- Sam čin rađanja i donošenja novog bića na svijet je poseban i predivan, posebno kada se to dogodi u novogodišnjoj noći. Za nas će, sigurno, svaka naredna nova godina imati najjači smisao. Želim zahvaliti gradonačelniku Mićiću na posjeti i poklonu za malu Niku.


Ovom prilikom želim zahvaliti i osoblju Ginekološkog odjeljenja Opšte bolnice Bijeljina, s doktoricom Elmirom Brkić na čelu i da svima poželim sretne novogodišnje i božićne praznike - rekla je Ljiljana Marić.

Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy