Dvije kljucne sjednice: Skupstina KS razmatra odluku o privremenom finansiranju

Na dnevnom redu druge sjednice je utvrđivanje datuma održavanja sjednice Skupštine KS u vezi sa prijedlogom za glasanje o nepovjerenju Vladi KS

Na rasporedu dvije sjednice Foto: Arhiv

Skupština Kantona Sarajevo trebalo bi da danas održi dvije sjednice na kojima bi se razmatrala odluka o privremenom finansiranju, kao i odluka o utvrđivanju datuma održavanja sjednice u vezi sa prijedlogom za glasanje o nepovjerenju Vladi. 


Nastavak 19. sjednice Skupštine, na kojoj će se razmatrati Prijedlog odluke o privremenom finansiranju potreba Kantona Sarajevo za period od 1. januara do 31. marta 2020. godine, najavljen je za 9:30 sati.


Razmatrat će se i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o privremenom finansiranju Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo za period od 1. januara do 31. marta 2020. godine.


Zastupnici će donijeti i odluku o davanju saglasnosti na Odluku o privremenom finansiranju potreba Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo za period od 1. januara do 31. marta 2020. godine.


Kako je iz Press službe KS najavljeno, na dnevnom redu druge, 18. sjednice, koja bi trebala da počne u 10 sati, je utvrđivanje datuma održavanja sjednice Skupštine KS u vezi sa prijedlogom za glasanje o nepovjerenju Vladi KS.


Zastupnici će, također, razmotriti i Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o potvrđivanju kandidata za izbor predsjedavajućeg ili zamjenika predsjedavajućeg Skupštine KS.


Tagovi

Skupština KS , Predsjedavajući Skupštine , Sarajevo

Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy