Ana Nikolic potrosila cak 70.000 eura za samo nekoliko dana

Čitava ekipa je smještena u luksuznim hotelima, svima su plaćene avionske karte, kao i all inclusive usluga


Ana Nikolić Foto: Instagram

Pjevačica Ana Nikolić je čitavu ekipu koja radi na ekranizaciji novih pjesama povela u Maroko, gdje je za potrebe snimanja zakupila cijeli luksuzni rizort u Marakešu, koji košta nekoliko hiljada eura. Također je platila sve troškove puta za desetak saradnika.


Osim ljudi iz videoprodukcije, Ana Nikolić je u Maroko povela i ličnog šminkera, frizera i stilistu, a cijeloj ekipi platila je avionske karte i smještaj u luksuznim rizortima koje mijenjaju.

Pjevačica planira da snimi nekoliko spotova na ovoj egzotičnoj destinaciji, a prvi se ekranizira u luksuznom hotelu u centru Marakeša.


- Ana je oduvijek bila džek i kada je kafana i kada je posao u pitanju. Tu ne žali novac.

Upravo zato je na put da snimi spotove pošla s odriješenim budžetom. Osim produkcije nekoliko videospotova, koja košta više od trideset hiljada eura, ona nije marila što će snimanje zbog egzotične lokacije duplo koštati - navodi izvor blizak pjevačici i dodaje:


- Čitava ekipa je smještena u luksuznim hotelima, svima su plaćene avionske karte, kao i all inclusive usluga. Također, osim ekipe koja je zadužena za snimanje i produkciju spota, morala je da povede i lične saradnike, jer nije željela ništa da prepusti slučaju, pa je samim tim morala da iskešira još dvadesetak hiljada eura za sve popratne troškove.


Luksuzni hotel u kome pjevačica snima prvi od nekoliko spotova u Maroku sadrži privatni bazen, hamam, raskošne sobe. S obzirom na to da je Ana povela desetak saradnika, samo na smještaj je izdvojila pozamašnu sumu. Kada se tome dodaju troškovi za dozvole snimanja i van apartmana, a u okviru hotela, to povećava troškove ovog puta.


- Ana voli da se zabavlja i nakon cjelodnevnog snimanja, ona s ekipom odlazi na večeru ili u provod. Ne dozvoljava nikome od saradnika da se lati novčanika - kaže pjevačicin blizak saradnik, i otkriva:


- Ovo je samo prva lokacija na kojoj Ana snima. U planu je još nekoliko spotova koji će također biti snimljeni u Maroku na drugim zanimljivim lokacijama. Sveukupno, pjevačica će biti više od sedam dana u ovoj zemlji.


Tagovi

Ana Nikolić , Maroko

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy