Čombetova supruga slavi rođendan uz vegansku trpezu

Bračni par ishranu promijenio prije tri godine

Miraj i Marija: Žive u Los Anđelesu Foto: Facebook

U domu Miraja Grbića, popularnog Čombeta iz serije "Lud, zbunjen, normalan", u Los Anđelesu danas vlada slavljenička atmosfera. Njegova supruga Marija Omaljev-Grbić, također glumica, slavi 37. rođendan.


Njihova slavljenička trpeza izgledat će vjerovatno nešto drugačije nego kod većine, jer ovaj bračni par već izvjesno vrijeme živi i promovira veganstvo.


- Vegani smo postali prije tri godine. Miraj je jednog dana rekao: "Ja više ne mogu jesti životinje. Ne mogu više tu energiju ubijenog stavljati u sebe." Pitala sam ga: "To mi super zvuči. Hoćeš li jesti ribu?" Odgovorio je: "Pa i ribe su živa bića." To me navelo da razmislim o tome što jedem. Veganstvo mi je na kraju došlo kao neko otvaranje očiju, kao kada pogledaš nešto s jedne strane i cijela percepcija ti se promijeni. Više nikada ne možeš gledati nešto kao prije, jer si shvatio kako stvari stoje. Nakon tri godine, oboje smo presretni našim izborom. Zdravlje nam je savršeno, moj takozvani "genetski kolesterol" je nestao, koža mi je čišća i sjajnija, a i Miraju je krvna slika postala savršena. Sigurno je to jedna od najboljih odluka koje smo donijeli. Ljubav prema ljudima, životinjama, našem planetu nešto je što definitivno preporučujem svakome - otkrila je Marija svojevremeno kako su se ona i suprug Miraj odlučili za veganstvo. 

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy