ČOLIN BRAT I PJEVAČICA: Gabaš i Neda su samo jarani

Svaka numera otpjevana je horski sa njegovim fanovima, među koljima je najviše bilo ženske populacije koje su mu uz poljupce nudile i ruže, ali i ljubavne poruke

Nevjerovatan, nezapamćen i apsolutni rekord koncertnih aktivnosti preuzela je najveća balkanska zvijezda Zdravko Čolić. Naime, nakon novembarskih nastupa u Štark Areni, Čolin organizacioni tim je zakazao i decembarske. Šest uzastopnih koncerata u ovoj dvorani. I svaki put karte budu rasprodane u trenu.


Mediji ga nazivaju jednim i jedinstvenim koji je toliko puta napunio Arenu, a on je i u broju koncerata i prodaje albuma, hitova, za pola vijeka takođe oborio sve rekorde. Njegova turneja po regionu naslovljena kao i njegov album „Ono malo sreće“. Zanimljivo je da je upravo tu Arenu Čola otvorio 2005. a sada će pjevati i 28. decembra šesti koncert.


A sami njegovi nastupi su bili spektakularni i kada su pitanju scenski efekti, rasvjeta, razglas gdje su se mogli vidjeti i vatrometi, plamen, vatra, vještački snijeg. Njegov izlazak na scenu svaki put je dočekan vriskom, ovacijama, skandiranjem njegovog imena, a on u startu pozdravio „raju iz cijelog regiona“. I onda nastavio sa izvedbom svojih hitova „Produži dalje“, „Prava stvar“, „Dobra Vam noć prijatelji“, „Esma“, „Da si zvijezda sele moja“, „Okano“… Svaka numera otpjevana je horski sa njegovim fanovima, među koljima je najviše bilo ženske populacije koje su mu uz poljupce nudile i ruže, ali i ljubavne poruke.


Veliki broj Čolinih kolega propratilo je njegove nastupe. Na prvom su najviše pažnje skretali njegov brat Dragan i Neda Ukraden koji su išli i live na Instagramu pjevajući uglas, pa su se počele rađati neke insinuacije. No, oni koji dobro poznaju Nedu, Dragana i Zdravka znaju da su oni dugogodišnji prijatelji ili jarani, kako oni kažu.


Intervencije Hitne pomoći


Na koncertima su se dešavale i intervencije hitne pomoći. Zbog prevelike gužve nekoliko djevojaka je gubilo svijest, no brzom intervencijom ljekara sve je na kraju okončano u najboljem mogućem redu.

0 views
Muzicke putem
telefona besplatno
 HIT Nedelje (19.01 - 26.01.2020) 
 Milica Todorović - Show program 
         FB Fan Page       
Vremenska Prognoza
Nasi Partneri
radioteka392x72.jpg
Radioteka
unnamed.png
Vas Omiljeni Radio
radiostanice-fb.png
UzivoRadio Net
12130020.png
Balkan Radio Stanice
sslimage.png
Radio Stanica.com
NA-vidiKU-sLIKA.-JPG.jpg
Na vidiku.rs
radio-expert-header-logo.png
Radio Expert
opusteno-default.jpg
Opušteno.rs
EXYU Radio stanice
th.jpg
 HIT Mjeseca (Januar .2020) 
 HULE - Lutam Gradom 

Brčko-Brod

+49 015207017679

+387 603098826

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by Radio Lexero Brcko-Brod Proudly created Pixy